Om Inventor Resurs AB

Om Inventor Resurs AB

Vi är ditt trygga val av golvläggare i Sundsvall med omnejd. Med lång erfarenhet och certifikat från både GVK och BKR lovar vi dig snygga och säkra resultat!

Inventor Resurs AB är en relativt nystartad golvläggare i Sundsvall. Efter närmare 25 år i branschen valde Göran att starta eget. Inte nog med sin långa erfarenhet i branschen är firman också certifierad i enlighet med både GVKs och BKRs regelverk.

Vi erbjuder en mängd tjänster inom golvläggning. Dessutom har vi full koll på kraven kring golv i våtutrymmen och vad som passar bäst i respektive utrymme. Ja, vi skulle vilja säga att vi är experter på golv i så väl badrum som på toaletter och i tvättstugor. Vi arbetar med ett flertal material där våtrumsmattor, våtskick, kakel och klinker, microcement och brunnar bara är några av dem. Vi är kort och gott din lokala expert på golvläggning i Sundsvall.

Våra golvläggare utgår från Sundsvall men är verksamma i hela norra Västernorrland. Är du osäker på vad du behöver? Kontakta oss eller beställ en gratis offert


Tjänster på Golvläggare Sundsvall

Kostnadsfritt platsbesök inför ditt golvbyte!

Behöver du hjälp att lägga golv i Sundsvall med omnejd? Vi är experter på golvläggning, mattläggning och microcement. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!

Kostnadsfritt platsbesök inför ditt golvbyte!

Kontakta oss

Här hittar du oss på webben