Tre tips när du ska lägga nytt golv i ditt badrum i Sundsvall

Att lägga nytt golv kan upplevas enkelt. Men det är mer än att bara välja färg, material och leverantör. Faktum är att det finns ganska mycket som kan gå fel när du ska lägga ditt golv. Men med våra golvläggare i Sundsvall är det enkelt!

Det är inte bara det kortsiktiga resultatet som ska bli bra när du lägger nytt golv. Det kan se bra ut när golvet är precis nylagt men det ska ligga lika fint och funktionellt i flera år. 

Anlita behöriga golvläggare i Sundsvall 

Ja, vill du vara säker på att resultatet blir bra ska du anlita behöriga golvläggare. När vi lägger golv i Sundsvall med omnejd eller utför några av våra andra tjänster, görs det endast av behöriga hantverkare. Vi följer strikt GVKs och BKRs branschregler för att garantera säkra våtrum. I enlighet med GVK arbetar vi för att åtgärda vattenskador som uppstår i våtutrymmen. 

Att tänka på när du ska lägga golv 

1. Investera i behöriga hantverkare. 

Det finns inget tråkigare än att behöva göra arbetet två gånger. I stället för att lägga nytt golv och i efterhand upptäcka att det blivit fel – anlita behöriga hantverkare direkt! Vi har behöriga golvläggare som utgår från Sundsvall och hos oss är du garanterad ett golv som håller länge.

2. Gör ditt förarbete! 

Förarbetet kanske inte är det allra roligaste men ack så viktigt. Ett bra förarbete lägger grund för ett snyggt slutresultat. Se till att ytan under ditt golv är plan, rengjord, torr och fast innan du lägger ditt nya golv. Vill du ha fler tips kring golv i Sundsvall är du välkommen att kontakta oss.

3. Olika golv har olika egenskaper. 

Är du medveten om att olika material har olika egenskaper? Ett trägolv passar tillexempel inte i ett våtutrymme medan ett klinkergolv passar alldeles utmärkt. När du lägger golv är det inte bara finishen du ska titta på. Det är viktigt att lägga ett golv som passar utrymmet. För våtutrymmen finns det särskilda riktlinjer för valet av golv. 

Olika typer av golv 

Det finns oändliga typer av golv att välja bland. Och varje golv har unika egenskaper. Det som kanske är allra viktigast att ha koll på är vilka typer av golv som fungerar i våtrum. I utrymmen där det kan förekomma spill och vattenstänk är det viktigt att installera golvbrunn och utrusta rummet med vattentäta skikt. Våra golvläggare i Sundsvall är experter på golv i våtrum. 

Beställ fri offert! 

Känns det övermäktigt att lägga nytt golv? Vi vet att det kan upplevas krångligt. Låt våra golvläggare i Sundsvall hjälpa dig. Vi erbjuder alltid gratis offerter för att du ska känna dig trygg med oss. Beställ offert redan i dag! 

Kostnadsfritt platsbesök inför ditt golvbyte!

Behöver du hjälp att lägga golv i Sundsvall med omnejd? Vi är experter på golvläggning, mattläggning och microcement. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!