Våtrumsmatta till ditt badrum i Sundsvall

Har du funderat på att använda våtrumsmatta i ditt badrum? Våra golvläggare i Sundvall jobbar med våtrumsmattor! Våtrumsmattan är ett bra alternativ till kakel och klinker. Den finns i flera olika utföranden, kräver färre bearbetningsmoment och har en lägre materialkostnad än t.ex. kakel och klinker.

Förr var det vanligt att lägga våtrumsmattor i sitt badrum. Med tiden blev det mer trendigt med kakel och klinker men nu är mattan på väg tillbaka. Materialet skulle kunna liknas med en tapet men där våtrumsmattan är mer rustik och hållbar. Faktum är att kraven på våtrumsmattorna är höga. Våra golvläggare i Sundsvall är experter på våtrumsmattor och hjälper dig gärna i djungeln av material, färger och mönster. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad är en våtrumsmatta? 

Våtrumsmattan är en matta i plast avsedd för våtrumsutrymmen som till exempel badrum, toalett och tvättstuga. Den gör sig därför väl skyldig till sitt namn. Fördelarna med en våtrumsmatta är många. Inte nog med att den går att få i flera olika färger, mönster och finish så är den dessutom lätt att städa och fungerar på både golv och väggar. Våra golvläggare med utgångspunkt i Sundsvall har lång erfarenhet av våtrumsmattor. Vi hjälper dig med mattläggning.

Vilka krav finns för mattor i våtutrymmen? 

Det finns krav som måste följas vid golvläggning i våtutrymmen. Till exempel är det viktigt att en våtrumsmatta fästs på ett underlag som absorberar fukt. Detta eftersom det annars kan uppstå luftbubblor under mattan. Ett bra underlag att fästa våtrumsmatta på är bland annat betong, lättklinker eller gipsskivor.  
 
GVK arbetar med att komma till rätta med vattenskador i våtutrymmen och har satt upp en rad branschregler för tätskikt i just våtrum. Alla våra golvläggare i Sundsvall är erfarna och jobbar i enlighet med GVKs regler. 

Vad kostar våtrumsmatta? 

I jämförelse med populära material som kakel och klinker är våtrumsmattan ett billigt alternativ. I och med att våtrumsmattan är ett material som är lätthanterligt och snabbarbetat minskar kostnaden för hanterverket. Dessutom är materialkostnaden lägre. Våra hantverkare har lång erfarenhet av golvläggning och lägger gärna din våtrumsmatta i Sundsvall med omnejd.
 
Missa inte att du har rätt till ROT-avdrag när du anlitar våra golvläggare i Sundvall för att lägga nytt golv. 

Vi erbjuder gratis platsbesök! 

Är du osäker på vilken matta som passar dig och ditt våtrumsutrymme bäst? Du kan vara lugn! Vi har lång erfarenhet av mattläggning och kommer gärna hem till dig för ett hembesök inför din golvläggning i Sundsvall. Behöver du tips och råd är du alltid varmt välkommen att kontakta oss eller beställa en kostnadsfri offert.

Kostnadsfritt platsbesök inför ditt golvbyte!

Behöver du hjälp att lägga golv i Sundsvall med omnejd? Vi är experter på golvläggning, mattläggning och microcement. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!