Det här kan våra golvläggare i Sundsvall hjälpa dig med

Golv är mer än vad du tror. Visste du tillexempel att golvläggning innebär helt olika saker beroende på om det ska ske i våtutrymmen eller inte? Dessutom finns det flera olika tekniker. Microcement, klinker, plastmattor och våtrumsmattor är bara några av dem. Våra golvläggare i Sundsvall kan allt. Smidigt, eller hur!

När du ska lägga golv är det mycket att tänka på. Vissa typer av material är bättre lämpade för specifika typer av utrymmen. Dessutom krävs olika golvläggningstekniker för att resultatet ska bli så bra som möjligt och motsvara dina förväntningar.  Visst hade det varit skönt om det enda du behövde tänka på var vilket golv du vill ha och vart? Med våra golvläggare verksamma i Sundsvall behöver du inte göra mer än så. Kontakta oss så hjälper vi dig med resten. 

 Varför ska du välja en golvläggare i Sundsvall?

Vi erbjuder tjänster inom golv i Sundsvall med omnejd. Eftersom vi vet om att rätt teknik är avgörande för att resultatet ska bli bra och hållbart kan vi allt om golvläggning, microcement och mattläggning. 

  • Golvläggning 

Din lokala golvläggare i Sundsvall är experter på golvläggning. Med huvudfokus på våtutrymmen och material som klinker och plastmattor kan vi lägga golv i ditt badrum, din tvättstuga eller övriga våtutrymmen. Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap vågar vi lova att du inte blir besviken. 

  • Microcement 

Microcement är ett material avsett för beläggning. Ofta används det i våtutrymmen som till exempel badrum och toalett. Microcement kan appliceras på såväl golv som väggar och i tak i både utom- och inomhusmiljöer. Det kan vara ett prisvärt alternativ till att lägga helt nytt golv eftersom det nämligen appliceras ovanpå befintliga material som till exempel klinker, betong och sten. Våra golvläggare i Sundsvall kan hjälpa dig hitta det mest prisvärda alternativet för just dig. 
 

  • Mattläggning 

När du ska välja golv i Sundsvall kan du också välja matta. Våra golvläggare arbetar med både plastmattor och våtrumsmattor. Fördelarna med våtrumsmattor är att de är både lättskötta och hygieniska. Det finns dessutom flera att välja bland - både vad gäller färg och mönster. En annan fördel är att våtrumsmattan är ett material som håller länge. I Sundsvall har vi golvläggare som vet vad som krävs. Vi hjälper dig gärna med ditt golvbyte.  
 

Behöver du våra golvläggare i Sundsvall? 

Vi tänkte väl det. Vi är proffs på golv och borde vara ditt självklara val av golvläggare i Sundsvall. Vi förväntar oss inte att du ska kunna allt om golv och därför finns vi tillgängliga för dig. Om du har frågor och funderingar, eller helt enkelt bara vill veta vad det kostar, är du varmt välkommen till oss för en fri offert!

Kostnadsfritt platsbesök inför ditt golvbyte!

Behöver du hjälp att lägga golv i Sundsvall med omnejd? Vi är experter på golvläggning, mattläggning och microcement. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!