Golvläggning

Golvläggning

Våra golvläggare i Sundsvall är verksamma i Norra Västernorrland. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster vad gäller golv. Vi är experter på golvläggning i våtrumsutrymmen och jobbar med både klinker och plastmattor för exempelvis badrum, toaletter och tvättstugor. När du väljer att anlita oss för ditt golvbyte lovar vi 100 procent nöjdhet. Våra golvläggare i Sundsvall har lång erfarenhet i branschen och levererar alltid det resultat kunden förväntar sig. 

 

För oss är det viktigt att följa branschens regler och se till att vår kunskap är uppdaterad. Behöver du hjälp inför, under eller efter ditt golvbyte är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi har bred kunskap inom golv och hjälper dig gärna hitta rätt. Vi arbetar med både privatkunder och företagskunder för att du alltid ska kunna vända dig till oss.  

 

Vi lägger säkra golv för våtrum i Sundsvall så du slipper oroa dig för fukt- och vattenskador. Alla våra golvläggare är utbildade inom GVK och BKR och följer branschens regler för golvläggning i våtrumsutrymmen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. 


Fler tjänster vi utför

Kostnadsfritt platsbesök inför ditt golvbyte!

Behöver du hjälp att lägga golv i Sundsvall med omnejd? Vi är experter på golvläggning, mattläggning och microcement. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!