Mattläggning

Mattläggning

Din expert på golv

Våra golvläggare i Sundsvall är experter på golvläggning i våtrumsutrymmen. I våtrum är valet av material superviktigt. Vissa material är nämligen inte avsedda för vattenstänk eller spill. Vi erbjuder allt inom våtutrymmen vad gäller golv och arbetar med så väl mattor som våtskick, klinker och microcement. Vi är en helhetsleverantör vad gäller golv med expertis inom våtutrymmen. 

 

Våtrumsmatta – ett smart val

Att lägga matta i ett våtrumsutrymme är ett smart val. Inte enbart för att materialet är beständigt även när det kommer i kontakt med vatten utan också för att det är lätt att arbeta med. När du ska välja golv i Sundsvall med omnejd är plastmattan ett prisvärt alternativ som dessutom är hållbar och lätt att hålla ren.

 

Beställ gratis offert!

Om du har frågor eller funderingar vad gäller ditt golvbyte bistår vi gärna med vår kunskap. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning eller bokning. Och innan du bestämmer dig erbjuder vi alltid en gratis offert. Vi är proffs på mattläggning i Sundsvall!


Fler tjänster vi utför

Kostnadsfritt platsbesök inför ditt golvbyte!

Behöver du hjälp att lägga golv i Sundsvall med omnejd? Vi är experter på golvläggning, mattläggning och microcement. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!