Microcement

Microcement

Har du hört talas om microcement? Microcement kan användas på allt från golv till väggar och bänkskivor. Materialet är kort och gott ett cementpulver som blandas med vatten och eventuellt färgpigment. Ofta används microcement i badrum eftersom det är väl anpassat för våtutrymmen. Låter det intressant? Våra golvläggare i Sundsvall kan microcement! 
 

Olika utföranden för microcement 

Om du väljer microcement i ditt badrum kan du få det i fler olika utföranden. Vi kan applicera materialet på befintligt kakel och klinker och du som kund kan själv bestämma hur ytan ska se ut. Våra golvläggare i Sundsvall är proffs på microcement i våtutrymmen. Du får gärna kontakta oss om du har frågor. 
 

Certifierade för våtrumsutrymmen 

Det är viktigt att göra rätt vad gäller golvläggning i våtrumsutrymmen. Därför är våra golvläggare i Sundsvall utbildade inom GVK och BKR och följer branschens regler för golv i våtrum. 
 

Vi erbjuder gratis offert! 

Vi vet att det kan vara svårt att välja hantverkare. För att du ska få chansen att ställa frågor och få en prisbild innan du bestämmer dig erbjuder vi alltid en gratis offert


Fler tjänster vi utför

Kostnadsfritt platsbesök inför ditt golvbyte!

Behöver du hjälp att lägga golv i Sundsvall med omnejd? Vi är experter på golvläggning, mattläggning och microcement. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!